Markedsføring

Kurset er for dig som gerne vil lære hvordan du bedst muligt markedsfører din forening, med særligt fokus på brugen af sociale medier. Herunder vil der blive arbejdet med hvordan du rammer en relevant målgruppe til dit scenarie, tiltrækker deltagere, samt hvordan du skabe hype op til arrangementet afholdelse. Undervisningen vil også komme omkring hvordan arrangører bedst muligt får skabt et rum for kommunikation og informationsdeling mellem sig og deltagerne. 


Under kurset vil der desuden også blive diskuteret fordele og ulemper ved at benytte sociale medier som kommunikationsmedie, frem for, eller i sammenhæng med andre metoder, såsom via mail eller hjemmeside.  

SCROLL NED FOR AT SE UNDERVISEREN

 
Cecilie%20Rud_edited.jpg

Cecilie Rud Glasdam

Underviser i markedsføring.

Cecilie har uddannelsen International Virksomhedskommunikation, hvor hun er blevet en ekspert inden for emnerne ‘markedsføring for organisationer’ og ‘kommunikation på de forskellige medier.’ 
Denne viden har hun omsat til praksis, både som tidligere indehaver af eget konsulentfirma, men også som hjemmeside- og markedsføringsansvarlig for foreningen Elysion og scenarierne Os vs Dem, samt Os vs Vores egne – begge fuldt bookede og med venteliste.  
Cecilie er en erfaring formidler, der har holdt flere foredrag om emnet, til bla. State of Larps.