Projektstyring

Kurset er for dig der gerne vil lære om forskellige metoder og strategier for hvordan du får ført netop din idé ud i livet. 


Der gennemgås hvordan man får startet et projekt op, stort som småt, så man kommer godt fra start, samt hvordan man fører projektet hele vejen for at opnå de ønskede mål, såsom at afholde det fedeste rollespils arrangement nogensinde. Der arbejdes med de forskellige roller man kan besidde som del af et projekt, og hvordan man håndterer fordeling af arbejdsopgaver og teamledelse. 


Et projekt er imidlertid aldrig helt afsluttet, så en del af kurset vil også introducere dig for strategier for hvordan du evaluerer dit projekt, så du vil kunne bruge hvert et arrangement din forening afholder til at gøre det næste endnu bedre. 

SCROLL NED FOR AT SE UNDERVISEREN

 
Daniel.jpg

Daniel Larsen

Underviser Projektstyring

Daniel har adskillige års erfaring inden for afvikling af større rollespilsscenarier. Blandt andet har han arbejdet på flere Krigslive, Sunfall, Inside Hamlet og været ansat hos Midgaard Event i 10 år. Han har derfor masser af erfaring at trække på til at kunne lære fra sig omkring projektstyring. Han har desuden også tidligere siddet i Bifrosts formandskab, og er derigennem blevet introduceret for adskillige typer af arrangementer og forskellige metoder for arbejdsgang og ledelse.