Sikkerhed

Har du interesse i at lære mere om deltager- og arrangørsikkerhed, skal du melde dig til her. Kurset er opdelt i lokations- og psykisk sikkerhed, og du vil derfor ikke kun bliver undervist i tilladelses søgning, håndtering af politisager og brandsikkerhed, men også tryghed i praksis, hvad er inklusion og hvilke måder man som ansvarshaver kan behandle personsager på.

Dette kursus er opdelt i 2, og du vil derfor som deltager bruge halvdelen af din tid på hvert emne. 

For yderlige spørgsmål omkring kurset kan der altid tages kontakt til vores mail eller telefon, som findes under kontakt.

SCROLL NED FOR AT SE UNDERVISEREN

 
Ørsøe level up.jpg

Mikkel Ørsøe

Underviser i Lokations sikkerhed

Mikkel har mange års erfaring med sikkerhed til arrangementer. Han er uddannet inden for beredskabsstyrelsen som samarit, brandmand, vente- og behandlingsplads assistent, krigstids brandslukning og redningstjeneste. Han har været en del af bredskabet i 15 år, hvor de første 10 blev brugt i indsatsen, og de sidste 5 som leder på stabsstøttetjenesten. 

Denne erfaring har han brugt til at sikre sikkerheden til blandt andet Rom og Dukater 3 og 4, hvor han også fungerede som hovedarrangør, samt alle Sunfalls fra 2016 til nu, hvor han sidder som sikkerhedsansvarlig.  

 
Klara.jpg

Klara Rotvig

Underviser i psykisk sikkerhed

Klara har arbejdet med tryghed og sikkerhed i rollespil siden 2016, med fokus på alt fra arrangørpleje og frivillige til krisehåndtering og inklusion. Hun har arbejdet med tryghed hos både Bifrost, Rollespilsfabrikken, Dansk Center for Rollespil og selvstændigt til uafhængige arrangementer. 

Klaras undervisning i psykisk sikkerhed kommer til at tage udgangspunkt i deltagernes oplevelser og virkelighed, så du kan få værktøjer med hjem til netop din forening eller arrangement. 

 

©2019 by Level-Up Weekend. Proudly created with Wix.com