Førstehjælp og Psykisk Sikkerhed

Under Level-up weekendens kursus i sikkerhed bliver du ikke kun oplært i håndtering af psykisk sikkerhed af Tore Plougheld, men du går også derfra med et officielt førstehjælpskursus afholdt af de certificerede Cardiocare med et tilhørende førstehjælpsbevis. Du bliver dermed bedst muligt udrustet til at tage ansvar for sikkerheden under din forenings arrangementer. 


Som en del af sikkerhedskurset vil du også blive introduceret for metoder for hvordan du håndterer stress-situationer ved større hændelser, samt psykisk førstehjælp overfor dine deltagere såvel som medarrangører. 

For yderlige spørgsmål omkring kurset kan der altid tages kontakt til vores mail eller telefon, som findes under kontakt.

SCROLL NED FOR AT SE UNDERVISEREN

 
Tore.jpg

Tore Plougheld

Underviser i sikkerhed

Tore har utroligt mange års erfaring med sikkerhed, og har haft hænderne dybt begravet i flere godtgørende projekter. Hans cv dækker både samarit i Røde Kors og tidligere frivillig i brandvæsnet, men også som førstehjælpsansvarlig til rollespilsarrangementer som Krigslive.  

Udover erfaringen i felten, har Tore også 20 års undervisererfaring i alt fra musik og psykisk førstehjælp, til sikkerhed under liverollespil.

Tore underviser i psykisk sikkerhed, mens Cardiocare underviser i førstehjælp.