Skov og Natur

På naturlinjen vil du lære om lovgivning for færdsel i naturen, samtidig med at du får beskidte fingre. Hvis du gerne vil lære mere om hvad du og andre brugere af naturen må og ikke må, samtidig med du får nogle fif og tips om friluftsliv, så er det her kurset for dig. Vi kommer til at berøre emner såsom, hvordan håndterer du civilister i dit rollespil, hvordan bruger du naturen lovligt, hvem ringer du til når skoven brænder og hvad kan og må du samle ind. Vi kommer til at være udenfor hvis vejret er til det, så medbring tøj der er passende til en dag i skoven og lad velourkappen blive hjemme i kisten.

SCROLL NED FOR AT SE UNDERVISEREN

 
Cæcillie_level_up.jpg

Cæcilie Olsson

Underviser i Skov og Natur

Cæcilie er uddannet naturformidler. Hun har arbejdet i en årrække for naturcenteret Amager, og er nu projektleder i Bifrosts skov- og naturprojekt "Helt ude i Skoven", der hjælper børn og unge med at komme ud i og opleve naturen. 

Cæcilie er vant til at kombinere rollespil med undervisning, og med succeser som ”Troldespil”, ”Fuglekongens hof” og ”Skovvogterne” er der rigeligt med erfaringer at dele.

 

©2019 by Level-Up Weekend. Proudly created with Wix.com